Deel 16 | Jezus Christus, de Heere

C.H. Spurgeon

paperback, 128 pagina's

ISBN: 90-75957-19-X

Prijs: € 8,45

"Er is zo'n schoonheid in de aard van Christus, zo'n lieflijkheid in Zijn liefde, zo'n glorie in die zelfopoffering, dat je wel van Hem moet houden. Kan ik in Uw ogen kijken en niet getroffen worden door Uw liefde? Kan ik naar Uw hoofd kijken met de doornenkroon, zonder in mijn hart die doornen te voelen? Kan ik de koorts van de dood zien, zonder zelf in koortsachtige vurige liefde voor U te zijn? Het is onmogelijk om Christus te zien en Hem niet lief te hebben."

Spurgeon is onovertroffen als hij zijn Meester uitschildert, Die zijn ziel liefheeft. Welk onderwerp is meer de moeite van overdenking waard, dan de persoon van de levende Christus?

Een parel van een boekje!

Zoals de titel van dit boekje al zegt, staat de Heere Jezus Christus als borg voor Zijn volk in dit boekje centraal. Steeds weer weet Spurgeon een ander licht op dit centrale thema in de bijbel te werpen. Het blijft boeiend om de preken te lezen die hij over de verschillende facetten van het Lam Gods heeft gemaakt. Maar, en ook daartoe roept Spurgeon de lezer keer na keer op, het aanschouwen van dit bloed is niet voldoende. Daarom bevelen ook wij de toepassing van dit bloed ook op uw eigen ziel van harte aan.

Bestellen