Deel 2 | Het Gezin

C.H. Spurgeon

paperback, 129 pagina's

ISBN: 90-75957-02-5

Prijs: € 8,45

Charles Haddon Spurgeon (1834-1892) wordt wel de 'Prins van de predikers' genoemd. Zijn preken zijn velen over de hele wereld tot zegen geweest. Tijdens zijn leven waren zijn preken reeds zo geliefd dat ze de maandag nadat ze uitgesproken waren reeds per telegraaf naar Amerika werden geseind, waar ze dan in de krant werden opgenomen.


De prediking van Spurgeon kenmerkt zich door een blijvende actualiteit. Zijn preekstijl is direkt, sprankelend en verre van saai. Het kenmerkt zich echter vooral door een heldere en eenvoudige Bijbelse boodschap.

Dit boek is het tweede deel van een serie opnieuw vertaalde preken van Spurgeon. Het thema is 'Het gezin, een rots in de wereld' Spurgeon laat duidelijk de zegen zien die uitgaat van een christelijk gezinsleven. Een vader en moeder die de Heere vrezen, is een van de grootste geschenken die iemand kan krijgen. En het christelijke gezin is een zoutend zout voor de hele samenleving. Maar bovenal verkondigt Spurgeon de genade van God voor mannen en vrouwen, jongens en meisjes.

Bestellen